Velkommen til Evje og campingliv

Nå har du endelig kommet til Evje, selve natur-mekka her nede i Aust-Agder. Kanskje har man seilt inn til en havn ved Risør, Grimstad eller Arendal, men Evje er noe helt annet. Sammen med Homnes utgjør kommunen Evje en perle i vårt kjære Setesdal. Velkommen!

Setesdal er et unikt sted å reise til, og det naturligvis har Evje Camping forstått å bringe videre til både campere og turister. Helt i nord finner vi Hovden, og i den sørlige enden av Otra vassdraget ligger altså Evje Camping nydelig til. Ja fra Evje Camping kan man dra på fiskelykke etter bleke og storlaks i elva som bugner av liv. Men det er gruver man finner i kommunevåpnet, nettopp for at Evje er grenda der nikkel ble utvunnet som en historisk gullgruve for innbyggerne. Når man har kommet til Evje, er man godt plantet på jorda. Landskapet er kupert og rommer både skog og snaufjell. Mellom skog og fjell finner man også tre frodige elver, der Otra er en av dem. Besøk kulturminner og se den gamle Setesdalbanen hvor skinnene lå. På Evje Camping får man god omtanke i deilige omgivelser.

Friluftsliv med jakt og fiske

Finner man en sti å gå på er den garantert en av Turistforeningen. Her kan man gå i heier og li, men best av alt fiske ved elvebredd eller jakte ryper i lett fjellterreng. Men ikke bli overrasket over å møte en soldat i kongens klær, her har Evjemoen lenge holdt til for menig og infanterist. Har man ikke hell i fiske kan man bli med på aktiviteter som rafting og klatring, men flere og flere benytter områdene til terrengsykling og beversafari.

Friluftsliv med jakt og fiske
Friluftsliv med jakt og fiske

Småvilt og hjort er bare noen av delikatessene man kan jakte her, men laksen er noe for seg. Er man lei av det rosa gullet, kan man prøve lykken med røye, abbor eller ørret. Glemt fiskestanga, sjekk utleie hos Evje Camping. Lei en kano og padle av gårde med en termos full av nytrukken kaffe. Smør skivene med deilig pålegg for en matbit midt på lyse dagen, og vandre under en stjerneklar himmel hånd i hånd med din kjære. Verksmoen er spesiell, for dette er Evjes egne sentrum. Alt er trivelig og avslappet her, langt fra hverdagens kjas og mas.

Mange kjenner plassen som Odden Camping, vi kaller den Evje Camping. Her har vi armene åpne for alle nye gjester. Med campingvogn eller telt kommer du med din familie for å oppleve norsk natur på sitt beste. Og har du lyst å treffe de lokale, er det bare å rusle en tur rundt i det lille tettstedet. Det tar ikke lang tid. Man er ikke alene om å legge turen til Evje Camping, fordi her fins det også mange arrangementer. Bli med på moroa i Jordbærfestivalen, Evjedagene, Naturligvis eller Vanvittig Moro, en vannbasert festival for hele familien. Følg med og hold i hatten, her arrangeres også Landsskytterstevnet. Evje Camping venter på å få enda mer besøk, her er det godt med plass for alle.