Hva er Camping?

Hva er Camping?

Det er ikke rart dette temaet kommer opp I disse dager, nå som solen steker og sommerferien nærmer seg. Det gjør det ikke mindre interessant å tenke på når stort sett alle nordmenn skal feriere i Norge i år. For selv om pandemi herjer og land etter land er satt i beredskap, så er vi nødt til å få noen deilige dager med familie og venner uten å tenke på så mye som en eneste unødvendig anstrengelse.

Mange forbinder Camping med den velkjente campingvogna. Den kan man henge bakpå bilen og farte land og strand etter de opplevelsene man selv ønsker. Men Camping er så mye mer enn akkurat bare det. La oss se på hva Camping virkelig er.

Camping er fellesskap

For mange er det å endelig komme på campingplassen noe de ikke kan være foruten. Det er vanskelig å si hva det er som gjør det, men de fleste føler de kan slappe av og ikke ta seg selv så høytidelig. Det kan man få godt inntrykk av på serier som Campingliv og Ja vi elsker Camping. De fleste kan ta på seg en retro joggedress og fjase rundt på stranda i spektakulære antrekk. Mange campingplasser har egne tema, og er man medlem av en klubb kan man treffe likesinnede fra hele landet.

Camping er naturopplevelser

For mange er likevel det å komme seg ut i naturen det største målet. Om med camping er alt lagt til rette for flotte dagsturer. Det kan være man vil forsøke å nå en fjelltopp eller sykle en populær sykkelsti. Det at camping rett og slett gir full aksess til friluftslivet, gjør det også mye mer anvendelig. Fra Vadsø i nord til Mandal i sør fins det utrolig mange familievennlige opplevelser i naturen. Det er nesten bare å velge seg en plass, og man trenger ikke engang å passe på at det er ledige rom, man har jo campingvogna.

Camping er familietid

Nå som det er viktig å holde sammen, er det også lurt å tenke over hva man skal gjøre i ferien. Å skaffe seg en Camping kan være en god investering, for man kan være sammen med familien. Camping er ikke nødvendigvis bare en campingvogn, det kan også være:

  • Bobil
  • Campingvogn kombinert med spikertelt
  • Campingvogn og telt
  • Telt og hengekøyer
  • Sove under åpen himmel
  • Hytte og rom

Camping og trender

Camping og trender

Den store nye trenden er fjellturer med hengekøye. Det er jo egentlig genialt, og lett å få med seg i sekken. Selv om det kanskje ikke er så deilig å sove under åpen himmel om den har bestemt seg for å pøse ned regn fra kveld til morgen, så kan man jo sørge for å ta disse overnattingene når sola skinner. Dessuten er det meldt godt vær i lang tid framover. Vil du kombinere det enkle livet med litt luksus, er glamping det hotteste på lista. Glamping får deg til å føle deg som en konge i et telt med fasiliteter de fleste hytteeiere bare kan drømme om.