Camping i Evje, Norge

Evje er fylt med campingområder i vakre og naturfylte omgivelser. De mest populære campingplassene du finner i byen er TrollAktiv Overnatting, Fennefoss Camping, Hornnes Camping, Kilefjorden Camping, og Mineralparken Overnatting. Tettstedet har også ytterligere campingplasser, slik at man har flere å velge mellom når man er på tur her. Det mest populære overnattingsstedet ut av de overnevnte er nok TrollAktiv, da man finner mye mer enn bare overnatting her. TrollAktiv byr også på en hel haug av aktiviteter som man kan delta i.

TrollAktiv Overnatting

På TrollAktiv Overnatting kan man velge mellom overnatting på vandrerhjem, hytter, lavvo og campingplass. Det som skiller denne overnattingsplassen fra de andre som finnes i Evje er at de også har et fantastisk tilbud av aktiviteter for barn og voksne i alle aldere. Det inkluderer bowling, klatring, skyting med pil og bue, hinderløyper og mye mer. Med andre ord er det lett å finne noe som passer selv de mest kresne.

Fennefoss Camping

Fennefoss Camping er en liten og familievennlig campingplass med 14 hytter i forskjellige størrelser. Av utsikt i området så kan man se over elva Otra som er veldig kjent og populær. Også denne campingplassen passer fint for mindre barn da det er en lekeplass på campingområdet. Det er derimot ikke like mange aktivitetsmuligheter her som hos det forrige nevnte overnattingsstedet. Da campingen bare ligger 2 km unna Evje sentrum er det mulig å ta seg dit både med bil, sykkel og ved å gå. Dette er nok et stort pluss hvis man ønsker å ta seg en tur innom Evje sentrum, og da ikke ønsker å overnatte så langt unna.

Hornnes Camping

vakkert campingområde

Hornnes Camping ligger et stykke lenger unna Evje igjen, med 5 km, men er et vakkert campingområde omkranset av flotte naturområder. Også denne campingen ligger ved elva Otra, på siden der den går ut i Breiflå. Her finner man plass til 110 campingvogner, bobiler, og telt. Av aktiviteter på denne campingen så har man muligheten til å bade og fiske. Det er også mulig å leie båt eller kano hvis man ønsker det.

Kilefjorden Camping

Kilefjorden Camping ligger også rett ved elva Otra, og har både hytter til leie og oppstillingsplasser for campingvogner, bobiler og telt. I tillegg så har campingen hele 50 strømuttak rundt omkring på plassen. En kiosk finner man også her, som selger både ferskt brød, rundstykker og andre varer man måtte trenge mens du er på campingen. Når det gjelder aktiviteter så har man muliheten til å leie en båt også her, for å dra ut på elva og prøve fiskelykken sin. Denne campingen passer også for mindre barn da det finnes både trampoliner, sandkasser og mer på området.

Mineralparken Camping

Mineralparken Camping er også et overnattingssted på Evje som skiller seg ut fra mengden. Denne campingen er nemlig utsmykket med kinesisk grafitt og er av ganske høy standard. Her finner man både store bad og vaskerom, som er et pluss for de fleste. I tillegg så tilbyr dette overnattingsstedet både strøm og tømmestasjon på hver av plassene på området.