Barna elsker friluftsaktiviteter i Evje

Har du forvillet deg ned til Agder og Setesdal? Da er du sikkert på utkikk etter overnatting i naturskjønne omgivelser? Befinner man seg ved Otra-vassdraget, da kan vi anbefale Evje. Dette lille stedet passer for barn som elsker å nyte noen herlige dager i naturskjønne omgivelser.

Man treffer blink når man velger Evje Camping, fordi plassen ligger midt i smørøyet hva gjelder opplevelser av friluftsaktiviteter. Her kan man ikke bare nyte campingen og dens fasiliteter, men også dra med seg terrengsykkelen for stisykling i kupert terreng. Man kan padle på elva i rolige og rafte i stryk. Man kan fiske. Har man forkjærlighet for fisking, da er Setesdal og Evje et utgangspunkt som kan bli reisemål neste år, og året etter der også videre. Her fins nemlig noen av landets beste lakseelver, ikke bare en men tre av dem! Laksen er en ting, men i små vann og sjøer fins også den lokale sjebba, abboren, og aure som er et herlig måltid rundt bålet.

Barna elsker friluftsaktiviteter i Evje
Barna elsker friluftsaktiviteter i Evje

Barnevennlige arrangement

De fleste ønsker seg et sted hvor barna kan leke fritt sammen med venner de møter på sin vei. Ofte er det på slike ferier man møter sine venner for livet. Og i Evje finner man flere barnevennlige arrangementer på sommerstid. Og vann er en nøkkelfaktor for å få det moro. Vanvittig moro er et arrangement som foregår på sommeren. Men det er hele tiden avhengig av støtte, da den baserer seg på mye frivillighet og engasjement. Vanvittig Moro er et arrangement som er satt i stand for å vise fram Evje og hele området Setesdal.

Vanvittig Moro er for barna, og her kan de bade i elva, bli med på rafting med utkledning og konkurranse. Når varmegradene kryper oppover og folk begynner å samle seg ved bredden, er Vanvittig Moro på sitt beste. Utover på kveldene samles folk rundt middag og live musikk. Aktivitetsparken i Evje er også et sted for barna. Her kan man spille fotball og leke i klatrestativ. Her fins egne tur -og sykkelløype. Ofte kan det være vanskelig å få med barna på tur, og selv om fiske og natur kan friste er det ikke alltid det hjelper. Da trengs det sterkere lut til., noe Go-kart banen på Evje kan by på. Naturparken i Furuly og Odden Camping er møtesteder som alle må få med seg. Dette er alle steder å ta med barn i alle aldre. Selv de voksne kan få mye ut av fri utfoldelse her.

Oppsummering

Setesdal er et mekka for friluftsmennesker som liker å feriere i Norge med alt naturen har å by på. Evje er kommunen, men her må man også besøke de omliggende, slik som Iveland, Valle og Bykle. Flott plassert mellom kyst og fjellmassiv, er dette fruktbare området perfekt for utflukter for hele familien. Det kan være vanskelig å finne på ting med barna, men med naturopplevelser vil de skape minner for livet. Dette er en god avkobling fra skolestress, Playstation og inaktivitet. Bli med til Evje Camping og alle mulighetene i Agders Setesdal.